Restaurant og Bryghus Købmandsgården

Skandinaviens sydligste Bryggeri og restaurant byder velkommen til de særlige gamle lokaler fra Købmandsgården i Gedser, hvor der nu er salg/udstilling af kunsthåndværk, restaurant og bryggeri. Den store interesse for øl breder sig helt ned i menukortet, hvor spændende retter med øl giver nye oplevelser, men på en genkendelig måde.

En hyggelig atmosfære med et strejf af historie

Når du træder ind i Købmandsgårdens hyggelige lokaler, hensættes du til historiens vingesus. De oprindelige omgivelser og de lokale varer skaber en varm og indbydende atmosfære, hvor gæsterne kan føle sig godt tilpas.

Lokalt øl i fokus

LF Bryg, Gedsers lokale mikrobryggeri, som ligger i bygningen, bidrager til en ekstra dimension på stedet. Der serveres øl fra bryggeriet på fad eller som smagebræt, og øllet indgår også i alle retterne på menuen.

Lokalt håndværk og kunst

Købmandsgården værdsætter lokale varer, og det ses både i køkkenet og i butikken. På væggene hænger kunst af lokale kunstnere med motiver fra Gedser og omegn. I butikken kan du købe forskelligt kunsthåndværk fra lokale kunsthåndværkere.

Rundvisninger og spændende fortællinger

Hvis du er nysgerrig på bryggeriet og historien bag Købmandsgården, kan du booke en rundvisning med brygger og ejer Flemming Friedstrup Lind. Han fortæller gerne om brygningsprocessen, Købmandsgårdens historie og om Gedser by.

Café og infopunkt

I dagtimerne fungerer Købmandsgården også som café og infopunkt. Her kan du nyde en kop kaffe eller et glas lokalt øl/vin, mens du finder information om seværdigheder og oplevelser i området.

En oplevelse du sent vil glemme

Et besøg på Købmandsgården i Gedser er en oplevelse for alle sanser. Du kan nyde god mad og drikke, lære om lokal historie og kunsthåndværk, og få inspiration til din videre tur i området.

Kontakt:

  • Adresse: Gedser Landevej 79, 4874 Gedser
  • Telefon: +45 3118 1188

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *