INFOCAFÈ GEDSER

Personalet på Købmandsgården byder hjertelig velkommen til området. Infocaféen i Gedser ligger i Restaurant & bryghus Købmandsgården” på indfaldsvejen til Gedser. Der er et caféområde med brochurer hvor det er muligt at sidde og planlægge sine oplevelser.

Der er desuden mulighed for at få hjælp til f.eks. valutaveksling og bestilling af færgebilletter mm.

Mens man er der, kan man smage på lokalt produceret øl og vin, købe en is, eller få sig et godt frokost eller aftensmåltid på restauranten. Man kan også købe souvenirs eller lokalt produceret kunsthåndværk i butikken.

Har du brug for at vide mere om området, f.eks. hvad der sker, hvilke spisesteder der er, eller andre praktiske spørgsmål, er du meget velkommen til at besøge os. Vi vil gøre alt for, at din ferie bliver fyldt med gode oplevelser.

  • Information om områdets mange seværdigheder.
  • Valutaveksling.
  • Salg af souvenirs, postkort, frimærker, fisketegn, bøger m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *