Restaurant Bramgåsen

Restaurant Bramgåsens beliggenhed på Gedser Marina, indbyder til tanker om hav, natur og trækfugle og det er også det man møder, når man træder ind i restauranten. Nyt nordisk køkken er det dominerende på menuen.

En gastronomisk oplevelse med udsigt

Restaurant Bramgåsen ligger smukt placeret på Gedser Marina med en uovertruffen udsigt over lystbådehavnen og Østersøen. Her kan du nyde en uforglemmelig middag med udsigt til Danmarks og Skandinaviens sydligste marina og Østersøen i baggrunden.

Maritim atmosfære og hyggelig indretning

Restauranten er indrettet med naturkunst og fuglebilleder, der skaber en afslappet og hyggelig atmosfære med et maritimt touch. Den varme atmosfære komplementerer perfekt den velsmagende mad, der er lavet af friske og gerne lokale råvarer.

Nordisk køkken med internationale inspirationer

Restaurant Bramgåsen lægger vægt på at tilbyde en god kulinarisk oplevelse med afsæt i det nordiske køkken. Menuen byder på et menukort med et udvalg af retter, der er inspireret af nordisk cuisine og med enkelte afstikkere til sydligere himmelstrøg.

Naturen i fokus

Restauranten er omgivet af smuk natur, og dette afspejles i både indretningen og menuen. De friske råvarer og den afslappende atmosfære skaber en unik oplevelse, hvor du kan mærke naturens ro og skønhed.

Kontakt:

  • Adresse: Vestre Strand 3, 4874 Gedser
  • Telefon: +45 9399 3100

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *